0 Артикул(и)

Линк Компютри Варна - Доставка

Доставка при поръчка от сайта на Линк Компютри Варна:

Доставка

 

 

Компютърна техника можете да закупите по два начина. С поръчка от сайта ни или на място в офиса ни в град Варна . 

Доставки до цялата страна (България) се извършват посредством услугите на куриерска фирма "Еконт" или "Тип Топ Куриер ", ако предпочитате друг куриер е възможно да го отбележите при попълването на заявката

Цената на доставката и срокът за нейното изпълнение варира в зависимост от вашето местоположение.
Транспортните разходи са за сметка на клиента и точната им стойност се генерира в процеса на поръчка, след като посочите точен адрес и стока, която искате да закупите. 

При потвърждаване на вашата поръчка ние ще се свържем с вас на посоченият от Вас телефон или  e-mail  за да потвърдим поръчката и уговорим подробностите по доставка, заплащане, фактуриране и т.н.

Ако имате нужда от предварителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0886 17 27 78 (понеделник-петък 10.00-18.00) или на admin@link-varna.com .

Ако по някаква причина не сте доволни от закупените компютри, лаптопи, монитори и т.н., можете да ги върнете в срок от 7 работни дни (срока тече от момента на получаването),  ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. 

Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.  
Транспортните разходи до сервиза ни в Варна в случай на гаранционен ремонт също са за сметка на купувача. 

Транспортирането  в случай на връщане (в 7 дневен срок) или гаранционна повреда трябва да бъде извършено от куриерска фирма  или лично от купувача в офиса ни в Варна. Парите за стоката се превеждат по сметка на клиента ( в българска банка) до 10 работни дни след получаване на стоката и само след преминаване на тестове доказващи съответствие с изпратеното,  запазен външен вид, пълна окомплектовка и работоспособността и. 

 

Екипът на Линк Компютри ви пожелава приятно пазаруване.

.