0 Артикул(и)

Сервиз, асемблиране и диагностика на компютри

 Асемблиране на компютърни конфигурации

Сервиз за лаптопи и компютри Линк Компютри Варна

Сервизът на Линк Компютри може да Ви помогне да изберете най-подходящите компоненти за вашия компютър, както и да ви помогне в осъществяването на неговото асемблиране. Разполагаме с налични на склад нови и употребявани компоненти, както и с връзка с най-големите складове за доставка на компютърни компоненти.


Абонаментно обслужване на фирми:
Абонаментно обслужване Линк Компютри Варна

Абонаментното обслужване на компютри е дейност по поддръжката, ремонта и оптимизацията на софтуер и хардуер-а на Вашият компютър. Новите абонати имат възможност да сключат едномесечен договор, с цел тестване качеството на услугите, след изтичането на който се подписва 6 или 12 месечен договор или клиентът се отказва от обслужване - без да дължи допълнителни такси или неустойки. Клиентът има право по желание да прескочи еднократно 1 месец годишно, през който да не заплаща месечна такса и да не бъде обслужван - най-приложимо през летния сезон. При сключване на договор за 12 месечен абонамент Линк Компютри предлага 5% отстъпка от цената за абонамента.

Сервиз за  компютри 

Сервиз Линк Компютри Варна


Линк Компютри отстранява проблеми с домашни и фирмени компютри, лаптопи, сървъри, мрежи и интернет достъп. Извършва качествен сервиз и отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми с всякаква компютърна техника. Премахване на злонамерен софтуер (вируси, троянски коне, червеи и т.н.), защита на информацията, мрежова сигурност, архивиране на информацията и създаване на бекъпи. Инсталиране и преинсталиране на операционна система.


Цени на някои от предлаганите от нас услуги.

 Диагностика на компютър/монитор - Цена:10 лв

 Ремонт на захранващ блок - Цена:15 лв

 Ремонт на дънна платка - Цена:25 лв

 Ремонт на видео карта - Цена:25 лв

 Ъпгрейд на комптърна конфигурация - Цена:10 лв

 Подмяна/ монтаж на компютърни компоненти ( HDD, RAM, VGA ) - Цена:5 лв

 Профилактика (почистване от прах, смазване на вентилаторите, смяна на термо паста) - Цена:15 лв

 Ремонт на монитор - Цена:30 лв

 Подмяна на лампи за подсветка на монитор - Цена:45 лв .