0 Артикул(и)

Сервиз и диагностика на лаптопиСервиз на заляти с течност лаптопи.

Сервизът на Линк Компютри може да спаси вашия залят със течност лаптоп, както и да спаси важната информация от него в случай, че е невъзможно да се отремонтира.

Профилактика на лаптопи.

В лаптопа има най-малко един вентилатор, който работи с променливи обороти. Колкото по-топло е толкова по-често се включва. Когато работи, вентилаторът на лаптопа освен, че охлажда той внася прах и други замърсявания в преносимия компютър. Те полепват по ребрата на радиатора и пречат на топло обмена, в резултат на което вентилаторът се включва по често, но работата му е неефективна. Освен прахът полепнал по охладителя трябва да се подменят и термоконтактната паста и термо-лепенката към охлаждащите чипове Почистването на лаптопа трябва да се извършва най-малко веднъж годишно. Link Computers се грижи за Вашият лаптоп, като предлага услугата "Почистване от прах и профилактика на лаптопи". Времето за извършване на услугата най-често е за един работен ден, така че Вие ще получите лаптопа си почистен и профилактиран, в рамките на работния ден. Цената за тази услуга при нас е около 30лв!


Смяна на счупен LCD дисплей, матрица на лаптоп
При счупване на екрана на Вашият лаптоп, единствената алтернатива е смяната на счупеният дисплей с нов. За целта, нашият сервиз доставя всички размери и модели LCD дисплеи за лаптопи Apple, Toshiba, Acer, Lenovo, HP, Sony, Dell, Packard Bell, Asus, Samsung, Philips, MSI, Gigabyte и други. Предлаганите от нас LCD матрици са нови с гаранция. По желание на клиента можем да осигурим и употребяван дисплей с гаранция..


Ремонт на захранваща букса на лаптоп
Един от честите ремонти, с които се сблъскваме е смяната на различните букси и куплунзи на лаптопа. Една елементарна и в същото време трудна за отстраняване повреда при лаптопите е повредената захранваща букса. Проблемът е често срещан, тъй като мястото е подложено на механично въздействие, когато без да искаме дърпаме кабела на адаптера. За да се подмени захранващата букса, се налага демонтаж на дънната платка на лаптопа, разпояване на старата букса и запояване на нова. Понякога е достатъчно старата букса да се презапои. Цената за тази услуга при нас е около 35лв!Ремонт на дънни платки
Разполагаме с технологичен парк за ремонт на всякакви дънни платки. Когато ремонтът не оправдава очакваното качество и цена осигуряваме доставката на ново или употребявано дъно за вашия лаптоп.


Отстраняване на софтуерни проблеми.
Отстраняването на софтуерни проблеми включва диагностика, почистване на вирусен софтуер, преинсталация на Windows и Unix операционни системи, интегриране на софтуерни драйвери .


Сервиз на известните марки преносими компютри
Линк Компютри предлага сервиз за известните производители на преносими компютри като:

Сервиз за Лаптопи Dell

Сервиз Лаптопи Варна Сервиз за Лаптопи Lenovo

Сервиз Лаптопи Варна Сервиз за Лаптопи Acer

 Сервиз за Лаптопи Asus

 Сервиз за Лаптопи Toshiba

 Сервиз за Лаптопи Hp

 Сервиз за Лаптопи Fujitsu Siemens

 Сервиз за Лаптопи APPLE

 Сервиз за Лаптопи Samsung и др.

.